ca SPONSOR2018-10-30T23:24:29+00:00

De ce să devii sponsor?

Beneficiați de promovare
Vom promova firma dvs. atât online cât și offline, înainte de festival, în timpul acestuia și după terminarea lui, pentru o perioadă de 40 de zile.

Vă alăturați unui nou trend mondial
Interesul populației pentru o viață mai sănătoasă a crescut considerabil, devenind un adevărat trend atât în alimentație (alimente bio, alimentația tip vegan, produse naturiste, suplimente nutritive), cât și în practica fizică (olimpiade și convenții de fitness, practici de yoga și pilates).

Vă implicați social
Contribuiți la dezvoltarea comunității locale și la conștientizarea oamenilor pentru a adopta un stil de viață mai sănătos, orientat spre mișcare și sport.

Câștigați un nou partener de încredere
Dorim să vă mulțumim pentru aportul adus realizării acestui eveniment, garantându-vă participarea noastră în mod gratuit, la unul dintre evenimentele realizate de firma dvs.

Sponsor TIP 1
Promovare on-line:
Brand-ul dvs va fi afișat pe rețelele noastre de socializare (facebook, instagram, youtube), cât și pe site-ul nostru www.total-dance-center.ro – timp de 40 zile
Promovare off-line
În cadrul evenimentului, puteți să vă faceți cunoscuți prin sisteme expoziționale și materiale publicitare: flyere, roll-up, standuri
de prezentare, stop people, etc.

Sponsor TIP 2

TIP 1 + Promovare pe echipamente: Brand-ul dvs. poate fi promovat pe: echipamentele staff-ului organizatoric și al trainerilor, pachetul de înscriere al fiecărui participant.

Sponsor TIP 3
TIP 1 & TIP 2 + Brand-ul dvs va fi evidențiat pe materialele foto-video și în comunicatele de presă, din cadrul campaniei publicitare ce se realizează anterior, în decursul și la finalizarea evenimentului – timp de 60 de zile

Sponsor TIP 4
TIP 1 & TIP 2 & TIP 3 + Vă garantăm participarea noastră în mod gratuit, la unul din evenimentele realizate de către firma dvs.