ANCA TOTAL2018-10-27T13:34:43+00:00

Despre Asociația Națională Cultural-Artistică “TOTAL”

Asociația ,,TOTAL,, a luat naștere în urmă cu 5 ani din dornița asiduă a unei echipe de oameni pasionați și dedicați, de a ridica nivelul de cultură, interesul față de artă, muzică și dans,  de a aduce spre conștientizare importanța adoptării unui stil de viață sănătos, de a veni în ajutorul celor cu nevoi speciale, de a face un colțișor din lume pur și simplu mai bun!

Astfel de a lungul anilor Asociația TOTAL a creat evenimente artistice precum: proiecte caritabile printre care menționăm Campania Umanitară Dăruieșe Bucurie, Spectacole Coregrafice, Spectacole Teatru-Dans, petreceri tematice, cursuri de dans gratuite pentru copiii din centrele de plasament etc.
VIZIUNE și MISIUNE:
* Pornind de la ideea indiana străveche că, ”A te adapta unei societăți bolnave nu reprezintă un semn de sănătate”, dorim să găsim soluții ale acestui declin general, social și moral în care traim… sau macar unele modalități de a trăi mai bine, mai frumos. Departe de politică, de oportunism și de falsitatea din jurul nostru, vă oferim soluții și activități în lumea artei și în general a frumosului.
* Susținem și dezvoltăm în permanență nivelul profesional artistic, social și personal, atât al membrilor nostri, cât și al tuturor persoanelor ce își exprimă dorința în acest sens.
* Încurajăm și promovăm toate formele de artă, talentul și imaginația prin multitudinea de proiecte pe care le desfășurăm.
* Misiunea noastră este aceea de a îmbunătăți atât calitatea vieții membrilor asociației, cât și a celor defavorizați, ce simt aceste nevoi. Luptăm de asemenea pentru îmbunătățirea indirectă a societății în care trăim, printr-un exemplu propriu pozitiv și pentru promovarea constantă a valorilor în care credem cu desăvârșire: armonie, umanitate, unitate, integritate și profesionalism.
ÎNAPOI