Traineri2018-11-01T17:33:13+00:00

Traineri

TRAINERI

Adela Haşcu
Adela Haşcu

Dansează și face sport de la 10 ani. Prima ei pasiune fiind dansul sportiv, disciplină de unde a reușit sa prindă bazele și să își dezvolte unui stil de viață sănătos.

După 12 ani de performanță, a ajuns să danseze pe scene internaționale, în Korea de Sud și tip de 5 ani, pe vase de croazieră la diferite companii de prestigiu (Royal Carribean ,CMV). A absolvit Facultatea de Cosmetică Medicală din cadrul Facultății de Medicina Oradea, iar în prezent este instructor de dans sportiv, instructor de dansuri de societate și bune maniere și instructor de Pilates al centrului Total Dance Center.

Predă dansul ca performanță și ca hobby atât copiilor cât și adulților de la 16 ani, iar în 2017 a luat pentru prima dată contact cu pilatesul.

Simțind beneficiile acestuia pe propria piele, treptat pasiunea fată de această disciplină a crescut, reușind ca în Aprilie 2017 să devină instructor acreditat de Pilates și continuând și în prezent să urmeze cursuri de dezvoltare.

“Pilatesul, în primul rand, oferă corpului și în special minții, o stare de bună dispoziţie, de relaxare și vitalitate, de aceea îl recomand oricărei persoane cu vârsta peste 8 ani, cu dragă inimă!” – Adela H.

Bianca Mîrşu
Bianca Mîrşu

A luat contact cu sportul încă de la vârsta de 3 ani când a pășit pentru prima dată într-o sală de gimnastică la îndemnul mamei sale, iar de atunci viața de iubitor de mișcare a inceput! 🙂

Ulterior a experimentat multe alte tipuri de sporturi ( înot, baschet, volei) însă cele mai însemnate atât pentru suflet cât și pentru rezultatele obținute sunt și vor ramâne artele marțiale și dansul.

A practicat Keru Kento la nivel de performanță timp de 5 ani, reușind să obțină centura Portocalie acreditată de WUMA RO.

Urmând ca un an mai târziu să-și descopere pasiunea pentru dans!

Este performer în echipa TDC de 8 ani, și instructor de dans de 5. Pe parcurs și-a descoperit atracția către latura de fitness și functional training începând să se documenteze și sa aplice diverse programe.

De aproximativ 2 ani pregătește echipa de copii de performanță a centrului cu vârste cuprinse între (8 și 13 ani) și de 6 luni este Instructor Personal acreditat de Minsterul Muncii și al Educației, în urma cursului de formare al Școlii MOVE ON București.

“Deși sunt la început de drum în “familia” fitnessului, sunt pur și simplu fascinată de această lume, iubesc la nebunie ceea ce fac, și doresc să transmit și celor din jur această poftă de mișcare, dar și importanța adoptării unui stil de viață cât mai echilibrat! 🙂

Corina Tiron
Corina Tiron

Fondator al Asociației Naționale Cultural-Artistice TOTAL și CEO al școlii de dans Total Dance Center, Tiron Corina este o iubitoare de artă și sport, coordonând numeroase proiecte în acest sens: spectacole de coregrafie și teatru-dans, spectacole de gală, evenimente caritabile, Zumbathon-uri, etc.

Este de asemenea managerul companiei de dansatori profesioniști Total Dance Show Constanța.

Sportivă din fire, cu o energie molipsitoare și o pasiune fără limite, și-a început cariera în lumea dansului ca dansator și coregraf, ulterior îndreptându-și atenția și către lumea fitness-ului.

În 2012 a devenit membru Zumba International Network, obținând licența de Zumba Fitness, și ulterior de Zumba Toning și Aqua Zumba.

Corina este ferm convinsă că un artist desăvârșit înseamnă în primul rand un atlet în cea mai bună forma fizică, cu o alimentație echilibrată și totodată susține abordarea unui stil de viață cât mai autentic, indiferent de domeniul de activitate.

Cristina Hagiescu
Cristina Hagiescu

Cristina Hagiescu, cunoscută elevilor săi ca Dudu, este unul dintre cei mai populari instructori de Zumba(R) din Romania. Fire veselă și plină de viață și entuziasm, Cristina transmite la clasele ei o energie debordantă și molipsitoare.

Ea privește dansul nu numai ca forma de expresie care o definește cel mai bine, dar și ca o scurtătură către fericire și starea de bine, motiv pentru care adoră să îi facă pe participanții orelor sale să zâmbească.

Cristina este instructor de Zumba Fitness din 2010, lucrând cu mai multe tipuri de studenți și într-o varietate de unități. Timp de 3 ani a reprezentat oficial Zumba Fitness, în calitate de coregraf oficial (Zumba Jammer).

Pasiunea ei pentru acest program nu s-a oprit aici, de-a lungul anilor urmând numeroase cursuri de formare și specializare în domeniu: Zumba Sentao, Zumba Toning, Zumba Step, Zumba Kids; Zumba Kids JR, Zumba Pro Skills, instructor de aerobic fitness, instructor de Schwinn cycling și strong by Zumba.

Ovidiu Atanasiu
Ovidiu Atanasiu

Întelegerea profundă a mişcării corpului uman, venind din domeniul Kinetoterapiei și sportului, se împleteşte foarte bine cu experiența extinsă în practica și didactica metodei pilates și yoga.

Kinetoterapeut autorizat, absolvent al Universității Naționale de Educație Fizică și Sport, și instructor pilates certificat de „Federatia Italiana de Fitness”, Move On Pilates Academy Romania și „Body Arts and Science International” USA , Ovidiu are o pasiune pentru mișcare și pentru a-și împărtăși cunoștiințele din acest domeniu.

Cosmin Cobuz
Cosmin Cobuz

Dupa 20 de ani de sport de performanta, Handbal, cu o cariera in tara si in strainatate, Cosmin Cobuz intră în industria wellness-fitness ca și antrenor de fitness, renuntand astfel la cariera sportivă și mai apoi devenind un adept al Raja Yoga, schimbându-și complet stilul de viață și aplicând prin practică personală, zi de zi, un nou stil de viață, după principiile Yoga și Ayurveda, în această disciplină simțindu-se cu adevărat împlinit.

Experiență: – În India, studiază în cursuri intense, Ashtanga Yoga, Pranayama, Mantra, Meditatie, Yoga Nidra, Filosofie si Asana cu Yogi Sunil Sharma si Yogi Kamal Singh la Tattvaa Yoga Shala in Rishikesh, Rishikesh, alaturi de Swami Narayanananda – Dr Jose Rugue Ribeiro Junior, din Brazilia, in cadrul cursului Psihologia, Cosmologia Yoga si Ayurveda, in Parmarth Niketan Ashram si Anand Lok. – În Suddha Sabha Ashram, Brazilia, alaturi de Dr Rugue Ribeiro, studiez Ayurveda, Suddha Raja Yoga, Meditatia si scripturi Sanatana Dharma, pe o linie de Yoga numita Suddha Dharma Mandalam. – Tot in Brazilia alaturi de Gil Moraes Kehl, incepe să pună bazele masajului Marma si a studiului plantelor din Ayurveda. – Terapia si Nutritia Ayurvedica, alaturi de Dr Munillal Maurya – Hemadri Ayurvedic Center, Rishikesh, in Parmarth Niketan Ashram. – Aliniamentul Asana Yoga in stilul lui B.K.S Iyengar, alaturi de Usha Devi, cea care a studiat direct cu B.K.S Iyengar. – Alaturi de maestrul Andre Riehl, unul dintre cei 3 maestri din lume care pot preda Nidra Yoga, incepe studiul pe o durata de 4 ani, in care aprofundează una dintre cele mai pure si nediluate forme de Yoga.

În prezent construiește alături de soția sa, conceptul Mișcarea de Piatră, un health brand, care cuprinde un studio de Yoga cu servicii de terapie și nutriție Ayurveda, plus un studio de fitness cu tehnologia EMS, cu motivația de a oferi o schimbare din experiență și practică proprie.

Raul Toma
Raul Toma

De 15 ani în industria fitness-ului, la cel mai înalt nivel, colaborând cu IDM Club, IOR Volei Club (ca preparator fizic), WorldClass România.
De asemenea, este centură neagră 2 Dani Hakko Ryu Ju Jutsu, maseur profesionist, maestru Reiki, licențiat în Istorie și Geografie.

Nutrition Coach licențiat in USA, și multiple specializări în nutriție obținute în UK. Autor de manuale și programe de antrenament pentru Move On Romania și WorldClass Romania.
Autor al cărții “Knowledge is my power”.  Coordonator al departamentului de PT și Fitness al Move On Romania, elite trainer pentru WordClass Romania.

Licentiat in bodybuilding si fitness, TRX, RIP, Kettlebell, Bosu, SETS, FST, Bulgarian Bags, stretching PNF.
Realizator și prezentator al emisiunii radio “Sport și nutriție” pentru Radio Romania, colaborator al multor reviste de top și televiziuni (Prima Tv, Money Tv, Antena 1, Beau Monde, Bfresh, Ettiquette, The art of living, Plafar).
Presenter international si national de functional training, pentru Move On Romania.

De-a lungul carierei am lucrat cu numeroase vedete: Andreea Marin, Dan Bittman, Gabriel Biris, Anca Serea, Alexandru Constantin, Catalin Dancu, Anca Badiu, Mihai Leu, Eugen Nicolaescu, Emilian Dolha, Dana Rogoz, Iulian Fota, Marius Căta-Chitiga.
Ambasador Suunto in Romania, reprezentant IDEA in Romania.

Roxana Gurau
Roxana Gurau

Este o fire grațioasă, iubitoare de artă și de frumos! A îmbrățișat arta baletului înca de la vârsta de 13 ani, absolvind  Colegiul Național De Arte “Regina Maria” Constanța, secția Coregrafie și a Facultatea de Arte, secția Artele Spectacolului-Coregrafie, în cadrul Universității “Ovidius” Constanța, în prezent studiând masterul în arta actorului de Music-hall.

Inițiază copilași începând cu vârsta de 3 anisori în tainele baletului și  pregătește echipe cu diverse grupe de vârstă pentru concursuri de specialitate, unde au obținut rezultate remarcabile.

Din dorința de a face arta baletului cât mai accesibilă tuturor, în urmă cu un an de zile a adoptat conceptul de Balet Fitness, deschizând primul curs de acest gen din Constanța.

Pe lângă faptul că se dovedește a fi un tip de antrenament eficient, este chiar și o modalitate pentru multe dintre doamne de a prinde curaj să-și îndeplinească, visul copilăriei: acela de a deveni balerină, cum ele însăși ne-au mărturisit.

The Guys
The Guys

2 prieteni care împărtășesc aceeași pasiune și luptă pentru același vis cu multă pasiune, muncă, motivație și apăăă! 🙂 practicanți de diferite sporturi înca de mici, cu performanțe remarcabile în dans, fotbal, atletism și handbal cei doi au dezvoltat un concept de antrenament fizic și fac progrese în domeniu, urmând ca la sfârșitul anului să obțină și diploma de nutriționist în cadrul școlii Fitness Education School.

Bogdan a practicat atletism, 6 ani de tenis de câmp, 14 de fotbal (liga secundă românească) și 2 ani de dans.

În ceea ce îl privește pe Mircea, a practicat handbal (locul 3 național – competiție interlicee), 3 ani de fotbal și 10 de ani dans (colaborări cu branduri mari, artiști naționali și internaționali).

Cu o “vechime” de doar 6 luni ca antrenori atestați, însa cu o sete imensă de a împărtăși cu tine tot ce au mai bun, în stilul caracteristic, The Guys sunt nerăbdători să vă întâlnească la Total Fitness Fest! 🙂